.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Sheqeri Arch

Lënda: Fizikë

Si kam bërë shkop time?

Së pari, unë e bëri dy shtylla me katër gunga e sheqerit u. Atëherë unë prerë copa e sheqerit në një anë, në mënyrë që ata u bënë të wedged. Një së pari do të bëjë rreth 10 copë, dhe ndoshta rastësisht, disa prej tyre i ngjajnë njëri-tjetrit. Për një do të bëjë çifte. Por ju kishte për të rregulluar pak. Shumë, përfshirë edhe mua, duke u përpjekur për të bërë çiftet e sheqerit drejtpërdrejt, por ajo nuk ishte aq e mirë. Ata prerë gjithnjë e më shumë, dhe copa sheqer ishin shumë të vogla. Kjo do të thotë se qemer ishte i vogël. Sheqeri numër pesë do të jetë thickest, numër katër ngushtë etj

Deri sa arritët në qendër gur do të bluaj në të dy anët. I ngjitur ata së bashku dhe le të thatë, por njerëzit thyen vaults. My u ndërprenë dy herë. Pastaj unë ngjitur cubes sheqerit mbi gurë fund, një para dhe një të pasme. Kështu që ajo do të qëndrojë në mënyrë të vendosur. I BORDIT duke shtypur copa më shumë, me harqe gurë e tij mbrapa lart grumbulloj pak milimetra. Ne u kthehet fshirje tavolina. Ajo ishte e bukur, por pak dicey. Unë mendoj se unë duhet të jetë pak më të efektshme dhe të tregojnë më shumë respekt për punën, kohë tjetër. Gjë e keqe ishte se duart e mia u bë mjaft e çrregullt, por në bazë të të gjithë kjo ishte mirë. Kam mbaruar në rreth tre te katër mësimet.

Si punon Vault?

Një qemer ka një sipërfaqe prej bulbor p.sh. një manastir. Kasaforta është e ndërtuar prej blloqeve formë pykë-. Gurët janë presion kundër njëri-tjetrit dhe kanë një forcë duke pasur. Si të mos collapses çati. Guri i parë në fillim të shkop quhet kapak rënie shkëmb (në të dy anët). Distanca në mes të shkëmbinjve kapak rënie të quajtur hapësirë. Vault Pika më e lartë është quajtur kurorë. Gjatësia mes kurorës dhe hapësirë ​​është quajtur pilhöjd. Ajo që mbështet quajtur konsideratë qemer. Midis kërcim dhe abutments janë imposten. Shumë vend ku qemer është në (imposten, sipërfaqe të ngurta nga qemer) quhet kapak rënie. Guri në mes quhet parim baz. Pjesa Vault jashtme të quajtur shkop mbrapa.

based on 12 ratings Sheqeri Arches, 2,0 nga 5 në bazë të 12 ratings
Vlerësoni Sheqeri Arches


Related schoolwork
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me Sugar shkop ose në asnjë mënyrë në lidhje me Sugar Vault.
  • Asnjë mesazh i lidhur

Koment Sheqeri Arch

« | »