.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Technique

* Teknologji vjen nga fjala greke arti, art është diçka që ju jeni duke përdorur. * Stick është diçka që ju përdorni shpesh. Ju mund të përdorni atë për të t: ex kryeson tavolina dhe ju mund të bëni kupat e qull. Shkop është objekte naturisk sa kohë që askush nuk e ka formuar atë.

* Llambë Drita u shpik në të njëjtën kohë në Angli usa. LinkedIn djali Thomas ishte një nga shpikësit më të mëdha. Dhe Jozefi Swan bëri në 1879 ishte për të bërë vetë ka punuar llamba.

* Ditët e vjetra ata kanë përdorur shkopinj 2st për të bërë zjarr, dhe më vonë erdhi në strall që një mund të bëjë zjarr me të, në ditët e sotme ju mund të bëni zjarr duke përdorur një çakmak.

* Burrë skocez liqen Alexander salrik përfundoi në 1704 në një nga ishujt e pabanuar të Juan Fernand ende havet.dÄr ai qëndroi për 5 vjet. Ai u bë një foto para se të njeriut që ka shkruar Robinson Cruise. Në ishullin e Pashkëve, ka disa statuja të çuditshme. Ata duken si fytyra të mëdha. Kur Thor hoerdal erdhi në ishullin e Pashkëve si statujat ishin lëvizur kur ata iu përgjigjën statujat shkoi vetë.

* Ditët e vjetra nuk ka pasur makina atëherë ju kishte për të larë larë të gjithë të larë veten e tyre, por në ditët e sotme ka t ish lavatriçe dhe makina larëse:

* Gjithashtu në sammhelet në një mënyrë të mëdha prekur një në makina çdo ditë, në ditët e vjetër, nuk ka pasur shoqëruesit e lidhur kur për të thirrur dikë, në ditët e sotme është vetëm thirrje njeri për të folur për të.

* Ajo ka qenë shpikësit më mashkullore. Njohur së pari gratë Shpikësit Të ishin Margret Knight.

based on 10 ratings TEKNOLOGJIA, 1.3 nga 5 bazuar në 10 vlerësime
Rate TEKNOLOGJIA


Related schoolwork
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me teknologjinë, apo në asnjë mënyrë në lidhje me teknologjinë.

Koment ART

« | »