.nu

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Raporti Teknik

"Kur ai do të ndizet këngëtari, ai bëri thirrje deri të gjithë skenën gjithashtu p.sh. çdo mbeturinat që qëndronte në qoshet në basisti "

Problemet

Ai bela parë atë me tela
2 lente Error

Zgjidhja

1 Shkëputje kabllot e drejtë dhe kanë më shumë tabs mbi ta
2 Sigurohuni që, fenerët kanë lente të drejtë
"ngjyra Pastaj përzier mjaft të çuditshme shumë. Unë kam testuar atë u kthye e gjelbër, kur kam vënë të dy filtrin e blu dhe të verdhë para dritave. Edhe pse me vonesë, kuptova se njeriu nuk mund të ngjiten lart e poshtë dhe të ndryshojë ngjyra filtra të gjithë audiencën e rrjetit është në vend. I kishte imagjinuar fishekzjarre të pastra me ngjyra, si do të shkojë der tani, kam pasur kaq pak dritat. "

Problemet

1 Metoda e parë ka punuar siç kam thënë, dhe kjo është një ai do të përdoret e. Ajo duket si kjo:

Ngjyra e gjelbër

Metoda e tij e dytë ai përdoret e fundit e dështuar dhe dukej si kjo:

Ngjyrë të bardhë

Zgjidhja

1 Nëse ju doni që të jetë me të vërtetë duke thënë se ju duhet të blini një headlamp ndriçon gjelbër!?
Së dyti, ai do të përdorë të gjithë kohën e metodës së parë, e njohur si metoda subtractive të. Nëse ju doni të përdorni të dytë, i quajtur metoda shtesë, ju duhet të bëni në vijim:
Ngjyra e gjelbër
Metoda shtues ju përdorni të gjitha ngjyrat themelore dhe mund t'i përdorë ato për të marrë miliona ngjyra të ndryshme, p.sh. gjelbër

Ngjyrat primare
Blue, Green, Red
"Ai u bë më të mirë me makinë tymi në të dyja, kur u ktheva atë ai vetëm u bë i holluar me ujë ... ... psherëtimë!

Problemet

Tymi i parë i përbërë nga avujt e ujit = pikat e ujit. Pikat e ujit do të shkaktojë drita është reflektuar larg.

Zgjidhja

1 të ulur nivelin e tymit
Blerje 2 fenerët shtesë

"Në vend të pompuar linjave bas dhe rreh të rënda, si dhe vetëm këndoi rumbled në një rrëmujë dhe DJ ankua se nuk ishte e mundur për të regjistruar vinyl për të marr vetëm mori veten sa më shpejt që ai u tërhoq lart volumin. Jo sepse unë e kuptoj atë që ai e do me të dhënat vinyl të CD kur ajo është! Nuk ishte scratches ënjtje në disk kam thënë. Nuk mund të besoj se kjo, tha ai. Jo para pije mori veten poshtë ato. "

Problemet

Folësit e parë ishte gabuar ndoshta.

Zgjidhja

1 Ngritur folësit drejtë në dhomë para se të ndodhin.
2 Dikush mund të vënë disa panele akustike që thithin të shëndosha në mënyrë që ju të merrni një mjedis më të veshit-miqësore.

"Bateristi luajtur në prapa rrahur, unë vendos me sytë e mi do të mund të shohim se ai ishte i mbanin armët e tij në takt."

Problemet

Drita e parë është më e shpejtë se sa shëndoshë. Drita shkon rreth 300.000 km / s dhe të shëndoshë është rreth 340 m / s, kështu që drita shkon tepër shumë më shpejt se të shëndoshë.

Zgjidhja

1 Së pari, bateristi që të jenë më të relaksuar.
2 Pastaj ju duhet të bëni të sigurtë që zë po vjen më shpejt nga folësit me ndihmën e një kabllo elektrike
Bateristi i tretë mund të kandidojë pa folës atëherë ai duhet njëkohësisht goditur e vështirë
"Kitarë dukej si një tufë të bletëve"

Problemet

1 Ajo mund të ketë qenë një problem elektronike. Të kamioncina kitarë që marrin deri zhurmë shumë sfond
Filtri i dytë pabindur
3. tonet e errëta në kitarë

Zgjidhja

Kur kamioncina parë kitarë duke marrë zhurmë shumë sfond ju keni për të ulur volumin
2 Të ketë më shumë kontroll mbi filtrin e tyre

"Bas dukej e çuditshme të mjaftueshme, jo në të gjitha si në katin e valle - në vend të një gjëmim me baltë e bubullimë, ajo dukej pothuajse asgjë në të gjitha"

Problemet

Baza e parë ka shënime të ulëta

Zgjidhja

Baza e parë tuning

"Këngëtarja dukej më shumë se bazë - por që nuk ishte këngëtarja që u dëgjua. Sa më shpejt që ai e hapi gojën e vet kështu që erdhi në shkurtimin rënkojë që tingëllonte si 1000 bilbilave "

Problemet

Ai u bë reagimi i parë. Feedback është kur shëndoshë shkon të njëjtën rrugë disa herë që ju shihni në imazhin më poshtë. Gjë që e bëri atë reagimet ishte se mikrofoni ishte shumë i afërt me folësit.

Zgjidhja

Së pari ai do të vënë folësit në një vend ku ata mund të dëgjojnë mirë, por në të njëjtën kohë kështu që nuk mund të marrë reagime.

Ullinjve Pedroletti

based on 16 ratings Raporti Teknik, 2.2 nga 5 në bazë të 16 ratings
Raporti i Normave Teknike


Related schoolwork
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me raportin teknik ose në asnjë mënyrë në lidhje me Raportin Teknik.

Dërgo një Raport Teknik

« | "