.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Dënimi me vdekje

Tridhjetë e tetë shteteve pesëdhjetë në Shtetet e Bashkuara të përdorin dënimin me vdekje si apunishment për të dënuar criminals.The zakonisht metodat e Vdekjes

Akull Dënimi: electrocution, skuadër pushkatimi, dhoma gazi, varur, dhe vdekjeprurëse

injeksion. Qytetar thotë se saj më të mirë për të ekzekutuar kriminelët se të vënë ato

në burg për pjesën tjetër të nuk jeton në paratë e taksapaguesve. Dënimi me vdekje

janë përdorur vetëm për kriminelët thathave murdred dikë, përdhunuar dikë

apo tradhti. Disa vrasje vret atje victems kur ata janë nën

Ndikimi i drogës apo alkoolit, kur të menduarit logjik ka qenë suspendent,

Në këto raste është pothuajse e pamundur për të dënuar kriminelët.

Dënimi me vdekje tejkalohen mes të personit threating, por ajo më likley Lejon

Penale për të vdekur para se ndonjë pendim apo trishtim.

Në njëzet e tetë e Tridhjetë e tetë shteteve që praktikojnë dënimin me vdekje,

mjekët janë të detyruar të marrin pjesë në ekzekutime, e cila është kundër

të drejtat e njeriut e mjekut, si dhe ata kriminel.

Të gjitha të Shteteve të Bashkuara qytetarëve në këto grupe, si dhe ata qytetarë

në më shumë se pesëdhjetë grupe të tjera të ngjashme, kanë një gjë të mirën e përbashkët

Thirrja urgjente për të shfuqizuar dënimin me vdekje në këtë vend.

based on 1 rating Dënimi me vdekje, 5.0 out of 5 bazuar në 1 vlerësim
Vlerësoni dënimin me vdekje


Projektet Related shkollore
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me dënimin me vdekje ose në asnjë mënyrë në lidhje me dënimin me vdekje.

Koment dënimin me vdekje

« | »