. Tani

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko për projektet shkollore

Vajza dhe borxhi

Subjekti: English , Reviews

Kjo është në lidhje me një vajzë në moshën time, ajo shkoi në një parti dhe atje ajo u dehur. Ajo u bë pa ndjenja atje në parti, miqtë e saj kishte një shumë e fun dhe pinë shumë. Ka pasur shumë njerëz të cilët ishin vallëzimi, duke pirë dhe duke luajtur rreth me të tjerët. Dy nga miqtë e saj, djem, pashë atë të shtrirë në krevat pa ndjenja. Ata u përpoqën që të zgjoheni të gjallë të saj, por ajo vetëm vë mbi krevat. Ata vënë një patericë në bark të saj për argëtim, ajo filloi të rrjedh gjak në bark të saj. Djemve u frikësuar dhe ndaloi, kur ata morën nga patericë ishte gjaku mbi të. Kur ajo u zgjua, ajo shkoi në polici dhe raportoi djemtë. Ajo mori të dini everythingthat ndodhur në parti nga friends.Age: Për të gjithë ata që i pëlqen kjo lloj libri. Rritur libër.

based on 2 ratings Vajza dhe borxhi, 3.0 nga 5 në bazë të 2 ratings
Vajza norma dhe borxhi


Schoolwork Related
Vijim janë punë e shkollës është rreth vajzës dhe borxhi ose në ndonjë mënyrë në lidhje me vajzën dhe të borxhit.

Koment mbi vajzë dhe borxhin

« | »