. Tani

Punimet e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme dhe shkollën e mesme
Punë në shkollë Search

Vajza dhe borxhit

Subject: anglisht , Shoqëria
| More

Kjo është në lidhje me një vajzë në moshën time, ajo shkoi në një parti dhe atje ajo u dehur. Ajo u bë pa ndjenja Nuk në parti, miqtë e saj kishte shumë argëtim dhe stillage shumë. Ka pasur shumë njerëz të cilët ishin vallëzim, duke pirë dhe duke luajtur rreth me të tjerët. Dy nga miqtë e saj, djemtë, pa e saj të shtrirë në krevat pa ndjenja. Ata u përpoqën të gjallë pas saj, por ajo vetëm vë në shtrat. Ata vënë një shtrat në bark të saj për argëtim, ajo filloi të rrjedh gjak në bark të saj. E djemve u frikësuar dhe u ndal, kur ata morën nga shtrat ajo ishte gjak mbi të. Kur ajo u zgjua, ajo shkoi në polici dhe Raportuar e djemve. Ajo mori të dinë çdo gjë që ka ndodhur në parti nga miqtë.

based on 1 rating Vajza & borxhit, 0,5 nga 5 të bazuar në 1 rating
| More
Rate Girl dhe borxhit


Related shkollore
Në vijim janë punën e shkollës është e gjitha për Vajza & e borxhit ose në ndonjë mënyrë në lidhje me Vajza & borxhin.

Koment mbi Girl dhe borxhit

" | »