.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Kosheret

Kosheret janë një nga grupet më të mira në botë. Ata vijnë nga Fagersta dhe
u formua në vitin 1993, kur i panjohur dhe misterioze Randy Fitzsimmons sjellë së bashku
djema dhe sugjeroi se ata vënë së bashku një grup. Ai është ai që
shkruan këngë dhe jep këshilla se si ata duhet të tingëllojë. Askush nuk e di kush
Kjo Randy Fitzsimmons është, emri është i përbërë, dhe ai është emri i vërtetë
diçka annat.Rockgruppen përbëhet nga këngëtar Howlin 'Pelle Almqvist, Kitaristë
Vigilante Carlstroem dhe Nicholaus Zjarrvënia që me të vërtetë e quajti Fox dhe
George, Christian Grahn, ose Krille se emri i tij i vërtetë në bateri dhe
Dr. Matt Shkatërrimi si në jetën e zakonshme quhet Matte dhe luan bas
dhe kitarë.

Këngët e tyre janë një përzierje e shkëmbit klasik dhe punk rock. Punk ka ato
marrë nga vendlindjen e tij Fagersta ku ju ose ka luajtur hokej, ose
filloi një grup punk. Kur ata ishin në pallto Bergslagen, një festival rock, dhe
pa band Shelter dhe Green Day bërë ata të vetëdijshëm shkëmb. Ata menduan
ajo ishte shkëmb e ftohtë dhe e vështirë. Dhe kjo nuk ishte aq e zakonshme që
Amerikanët me tatuazhe ftohtë erdhi në qytetin e vogël të Fagersta. Por atë
grupi i parë që me të vërtetë i frymëzuar ata ishte bombë turqit të reja. Ata luajtën
muzikë plotësisht trashë por muzika ishte akoma zgjuar në të njëjtën kohë. Stupid dhe i zgjuar
Muzika është në to më i miri.

Grupi ka rreth 150 koncerte në vit dhe ka arritur shumë gjatë
turne të huaj. Në Grammy Awards u nominuar për katër kategori,
mori çmimin në të gjitha. Kjo ishte për albumin e vitit, Artisti i Vitit, Producent i Vitit
dhe grupi i rock viti.
Grupi ka lëshuar katër albume nga etiketën e tyre rekord Burning Heart, i pari
në vitin 1997 dhe i fundit u lirua këtë vit dhe është quajtur "i përsosur i parë në botë
Album ".

Anëtarët e grupit janë pothuajse gjithmonë të njëjtat rroba, kryesisht kostume me
një mizë në një palë këpucë elegant dhe një prekje e lehtë e yndyrat në flokët tuaj. Dikush ka thënë:
ata përpiqen të duken si akuza për të vë në lojë audiencën e tij të vjetër punk.
Grupi ka një qëndrim shumë kryelartë dhe vetë-besim dhe kur ata paraqesin
vetë ata thonë se ata janë grupet më të mira në botë.
Tekstet t'i hedhin jashtë artikuluar mirë "vjellat punk". Muzika nga
Fagersta ka qenë gjithmonë i përafërt dhe të vështirë

based on 7 ratings Kosheret, 2.3 out of 5 bazë të 7 ratings
Shkalla e Koshere


Projektet e ngjashme shkollore
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me kosheret ose në asnjë mënyrë në lidhje me koshere.

Koment kosheret

|