. Tani

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko për projektet shkollore

Koshere

Kosheret janë një nga bandat më të mira në botë. Ata vijnë nga Fagersta dhe
formuar në vitin 1993, kur i panjohur dhe misterioze Randy Fitzsimmons mblodhi së bashku
djema dhe sugjeroi se ata do të vënë së bashku një grup. Ai është ai që
shkruar këngë, dhe ofron këshilla për mënyrën se si ata duhet të tingëllojë. Askush nuk e di se kush
Kjo Fitzsimmons Randy është, emri është fiktive dhe ai është emri i vërtetë
ndryshe. Rock grup përbëhet nga Almqvist Pelle këngëtarit Howlin ', kitaristët
Vigilante Carlstroem dhe Zjarrvënie Nicholaus që me të vërtetë e quajti Fox dhe
Nick, Chris rrezikshëm, ose Krille se emri i tij i vërtetë në bateri dhe
Dr. Shkatërrimi Matt si në jetën e zakonshme të quajtur Mate dhe luan bas
dhe kitarë.

Këngët e tyre janë një përzierje e rrokut klasik dhe punk rock. Punk ka ato
marrë nga vendlindjen e tij Fagersta ku ju ose luajnë hokej ose
filloi një band punk. Me pallton e tyre Bergslagsgatan, një festival rock, dhe
Bandat e panë si dhe Green Day Shelter bërë ata të vetëdijshëm për shkëmb. Ata menduan
ajo ishte e ftohtë dhe të ashpër me shkëmb. Dhe kjo nuk ishte aq e zakonshme për
Amerikanët me tatuazhe të ftohtë të vijnë në qytetin e vogël të Fagersta. Por kjo
band parë që me të vërtetë ishte i frymëzuar ata turqit i ri me bombë. Ata kanë luajtur
muzikë krejtësisht budalla, por muzika ishte ende zgjuar në të njëjtën kohë. Stupid dhe i zgjuar
muzika është mirë të tyre.

Band ka rreth 150 koncerte në vit dhe ka arritur shumë më të gjatë
turne të huaj. Grammy Awards u nominuar për katër kategori dhe
mori çmimin në të gjitha. Ajo ishte për albumin e vitit, Artist i Vitit, producent Viti
dhe band të vitit të shkëmb.
Band ka nxjerrë katër albume nga Zemra Djegia e tyre, etiketë e parë
erdhi në vitin 1997 dhe i fundit u lirua këtë vit dhe është quajtur "i parë në botë të përsosur
Albumet ".

Anëtarët e grupit janë pothuajse gjithmonë të njëjtat rroba, kryesisht kostume me
një mizë me një palë këpucë me stil dhe një çik e yndyrat në flokë. Dikush ka thënë:
ata janë duke u përpjekur të duken si Greaves të fyejnë vjetër audiencën e saj punk.
Grupi ka një qëndrim shumë kryelartë dhe me vetëbesim dhe kur ata paraqesin
vetë ata thonë se ata janë banda më të mira në botë.
Në tekstet t'i hedhin jashtë mirë-formuar "vjellat punk". Muzikë nga
Fagersta ka qenë gjithmonë i përafërt dhe të vështirë

Vlerësoni koshere


Schoolwork Related
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me koshere ose në ndonjë mënyrë lidhur me koshere.

Koment mbi koshere

« | »