. Tani

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko për projektet shkollore

Fjala magjike

Kam filluar duke u kthyer në kompjuter, pastaj të fillojë sinjale dixhitale masive dërguar rreth brenda kompjuterit, si serial dhe rrugët paralele. Një përkufizim sinjal dixhital është se ajo mund të marrë vetëm në dy pozicione, 0 = off ose 1 = on. Në pasazhet serik mund të dërgoni vetëm në një drejtim në një kohë, ndërsa paralel mund të dyja të dërgoni dhe të merrni të njëjtën kohë. Kur unë hyni në kompjuter dhe shtypni tastierë prodhuar një copë të përbërë nga tetë shifra binare (një shifër binare është ose një zero 0, ose një njeri, këto dy janë vlerat vetëm të shifrave binare mund të supozojmë), kjo pak është dërguar në kartën grafike paraqitur çezmat e mia skärmen.Jag filluar të shkruani fjalën dhe tasteve mi interpretohet në numra binar, të cilat janë shfaqur më pas në ekran. Koha për të dërguar fjalë. Kur unë presion dërgoni fillon me sinjal dixhital që korrespondon me fjalën po kalon nëpër rafte TCP / IP protokollit, ajo fillon duke dërguar fjalën Layer 7 (shtresa e aplikimit), e cila është një ndërfaqe që ajo të jetë në gjendje të komunikojnë me rrjetin , sinjal është dërguar pastaj në directory 6 (shtresa prezantim). Nëse sinjali është i ngjeshur dhe Encrypted kështu që në këtë shtresë. Në Stock 5 vendos lidhjen midis kompjuterit tim dhe kompjuterin që fjala do të. Në Stock 4 kështu sinjali është ndarë në pako të vogla disa, kjo ndodh sepse ju nuk mund të parandaluar një rrjet për një kohë të gjatë dhe nuk do të jetë më pak dëme nëse një paketë të vogël është e humbur, në vend të tërë. Në Stock paketë 3 adresuar kështu, adresa IP (adresën logjike. Arsyet për këtë adresë IP është për TCP / IP identifikon secilin host në rrjet me një numër që është unik për të presë, ky numër është adresa IP) se paketa duhet për të shtuar për të dhe zbriti në shtresën e 2 ku adresën MAC (adresa fizike, përshtatës rrjetit, adresa, e cila është unike dhe përbëhet nga numra heksadecimal që nuk mund të ndikohen) janë shtuar. Layer 2 ndryshime në pako nga shtresa 3 në copa si ajo është me copa. Copa zbritur me atë të aksioneve që më në fund dërgon copa.

Të bit dixhitale janë tani të gatshëm të shkojnë nëpër NIC dhe me modem që modulates sinjale dixhitale kthehet në analog. Dallimi në mes të një analog dhe një sinjal dixhital është një sinjal dixhital mund të marrë vetëm dy shtete, por një analog mund të supozojmë çdo pozicion, dmth fuqinë whatsoever. Sinjali është dërguar pastaj në kabllo TP me dyfish të plotë. Ethernet 802,3, kur ajo pastaj kthehet në kompjuterin tim për të dërguar kështu që të shkojnë sinjal në router, ku router kontrollon adresën paketës dhe krahasojnë atë në tryezën e adresave, nuk përputhet me adresën për të dërguar sinjalin e më tej deri portë e router default, nuk drejtohet as atje në mënyrë dërguar atë në DNS ISP'ns që ka adresën e saktë në tabelën e saj dhe pastaj ajo dërgon nga sinjal me router saktë. Router krahason tryezë për të adresuar sinjal dhe pastaj i dërgon sinjal në kompjuter saktë që është çiftëzohet. Tani sinjal të arrijë në kompjuter dhe të duhur moduluar në sinjale analoge në dixhitale përsëri nga modem. Tani ajo thjesht shkoni te rafte TCP / IP protokollit dhe paraqitur atëherë.

based on 6 ratings Fjala Magjike, 2.5 nga 5 në bazë të 6 ratings
Shkalla Fjala magjike


Schoolwork ngjashme
Më poshtë është punë e shkollës është mbi të gjitha fjalën magjike ose në ndonjë mënyrë lidhur me fjalën magjike.

Koment Fjala magjike

« | »