Shtëpi të re

Subject: anglisht, Reviews
|

Në tetor, dy vjet më parë, John burri im dhe unë u zhvendos në një shtëpi të re. Ne ishin në kërkim për një të madhe gjatë gati një vit dhe kur e pamë këtë, ai ishte për shitje. Ne u bë shumë i lumtur. Ishte pink dhe shumë ëmbël dhe kopsht ishte mbushur me lule të bukur. Brenda dhoma, ishte shumë i freskët dhe të pastër Cilat ishin të mëdha dhe të lehta. Në dhomë gjallë, ka pasur një fireplace hapur. Sigurisht Od, ne biseduam me pronarin dhe ai na dha një çmim të veçantë. Ne bleu shtëpi dhe u vendosën në një muaj më vonë.
Ne ishim shumë të kënaqur ditën e parë në shtëpinë tonë të re, por më vonë në mbrëmje ne të dy mori një ndjenjë të çuditshme. Ne nuk e dimë se çfarë ishte, por ne e dinim se ishte diçka. Unë mund të dëgjoj zëra, por unë nuk mund të dëgjojë atë që ata ishin duke folur në lidhje me, ndoshta kjo ishte një gjuhë të ndryshme dhe unë nuk mund të shoh askënd.
Kur jemi përpjekur të fle ne mund të dëgjojmë se dikush ishte në kuzhinë. Pas një disa Minuit kemi dëgjuar një ulërimë që erdhën nga një grua. Zëri u zhduk dhe pastaj gjithçka u bë i heshtur dhe unë përfundimisht ra në gjumë.
Unë isha ende i lodhur kur u zgjova në mëngjes e ardhshme dhe trupi im ishte shtrëngimi. Unë nuk e di nëse gjërat kishin ndodhur mbrëmjen e mëparshme ishte e vërtetë apo nëse kjo ishte vetëm një ëndërr. Unë isha frikësuar ata ishin. Ndjenjat e mia ishin të drejta. Mbrëmje tjetër të njëjtën gjë ndodhi përsëri, ndjenja të çuditshme, zëra në gjuhë të ndryshme dhe piskat. Këtë herë kemi qenë të dy shumë të tmerruar. John mbajtur dorën time dhe ne biseduam për në qoftë se ka pasur një problem me këtë shtëpi. Unë i thashë se unë do të thërrasë pronarin e fundit të shtëpisë. Unë kam qenë duke pritur për një përgjigje për tre minuta, por nuk kishte asnjë. Pastaj shpërtheu me energji elektrike. Ne muret e ndjekur me gishtat tonë dhe doli në rrugë. Ne vrapoi për të afërmit tonë dhe kemi kërkuar për një telefon. Ne morëm në kontakt me një të mesme i cili na tha se shtëpia ishte duke qëndruar në një varrezë dhe për këtë arsye të gjitha ato gjëra ndodhur. Ne kuptoi se ishte arsye pse pronari i vjetër shitur shtëpinë për një çmim të tillë të ulët. Media mori të gjitha shpirtërat larg dhe qe nga ajo kohe burri im dhe unë kishte një kohë të madhe në këtë shtëpi dhe ne nuk kemi dëgjuar një zhurmë drithërues që të mesme ishte këtu.

|
Rate shtëpi të re

- (streck)IG (icke godkänt)G (godkänt)VG (väl godkänt)MVG (mycket väl godkänd) (Not yet rated)
Loading ... Loading ...
Shkollë-punë lidhur me:
Më poshtë është punë shkolla është në shtëpi të reja, ose në ndonjë mënyrë lidhur me shtëpi të reja.

Koment mbi shtëpi të re

Ëndrrat «Strange |» nervor sistemit


Shkollë punon me një vlerësim maksimal

Më të lexuar skolarbeten