. Tani

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko për projektet shkollore

Motrat varfër

Subject: Anglisht , Tjetër

Njeriu shoved në bagazhet e ngarkimit në makinën e tij. Ai fryu jashtë dhe mori poshtë kapak mbi veshët e tij. Ajo ishte në mes të janarit dhe të ftohtë. Shumë të ftohtë. Ai u ul në makinë dhe filluan të përzënë.
Kjo do të jetë aq emocionuese, ai tha me vete si ai drived jashtë qytetit. Njeriu ishte duke shkuar për mikun e tij të cilët jetonin në një shtëpi të vjetër nga 1600 shekulli larg nga qyteti. Njeriu i pëlqente shtëpitë e vjetra, sepse secili kishte një histori interesante.
Kur ai kishte mbërritur në shtëpi, ai ishte shumë i lodhur. Miku i tij bëri disa kafe dhe u ul ata rreth tryezës.
Papritmas, njeriu i pa dy vajza jashtë derës, duke ecur në stuhi bore. Ai mendonte se ishte shumë e çuditshme. Kur ai dukej edhe më afër, ai mund të shohim se vajzat kishin rrobat e grisura - dhe nuk ka këpucë. Ai filloi të hutuar. Prindërit Çfarë dërgojnë vajzat e tyre të drejtë në një stuhi dëbore?
Njeriu putted xhaketën e tij mbi dhe doli. Ai vrapoi pas vajzave, por ai nuk mund të kapur ato. Ai bërtita pas tyre, por ata nuk dëgjojnë. Ai vrapoi shpejtë dhe të shpejtë. Për një moment ata ishin të shkuar, por pas një, ndërsa ai mund të shohin ato përsëri. Ai konkurroi. Ai donte për të paralajmëruar ata se kjo mund të jetë gjëja e fundit që ata bënë, nëse ata nuk kthehen në shtëpi. Por papritmas Ata ishin zhdukur. Ata nuk kthehen si më parë. Njeriu është i rraskapitur. Çfarë po ndodh? Ai mendonte se ai kishte drejtuar një rrugë të gjatë nga shtëpia, por kur ai u kthye ai mund të shohin atë. Ajo ishte vetëm njëqind metra larg. Ai vrapoi përsëri dhe u tha gjithçka për mikun e tij.
Ai i tha atij se për dyqind vjet më parë, dy motrat e varfër nga ana tjetër e liqenit u lutur për ushqim në këtë fushë. Ata dolën me vonesë dhe u habitur nga moti i keq që erdhi. Ata nuk mund të gjejnë rrugën shtëpi, kështu që ata u humbën dhe u shkon për orë - derisa ata u ngrinë për vdekje.
Njeriu nuk e ka kuptuar asgjë. Papritmas, ata dëgjuan dikë trokitur në derë. Njeriu hapur. Ka qëndruar dy motrat varfër me rroba rreckosur, pa këpucë dhe një basketboll në duart e tyre ....
Fredrika Astrom


Shkalla e motrat varfër


Schoolwork ngjashme
Më poshtë është punë e shkollës është mbi të gjitha të varfërve Sisters ose në ndonjë mënyrë lidhur me motrat e varfëra.

Koment motrat varfër

« | »