.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Redwood Trees

Redwood Pemë rritet nga rigon jug deri Qendrore Kaliforni. pemët janë shumë të gjatë, pemët më e lartë janë rritur deri në 112 metra, por ata shpesh rritet deri në 30-90 metra. Pemët kanë një diametër prej 7.5 metra dhe ata jetojnë për aproxmatly 2500 vjet. Pema më e madhe në Parkun Kombëtar Dua është aq i madh që ju mund të përzënë një Carr nëpërmjet saj Moonrise. Pemët që janë përdorur për të shkurtuar janë bërë në mënyrë që pas 40 vitesh. Pemët REDWOOD janë shumë të vështirë dhe të përshtatshëm për ndërtimin e gjëra me. Pemët më të vjetra REDWOOD mbahen në parqet kombëtare dhe për këtë të mbrojtura.

Pemëve të vjetra REDWOOD kanë djegur Marks dhe mbiçmuara pemëve Mjaft të rinj kanë shenja djegie, shënon theese janë në fillim dhuruar nga Nënë Natyra, por shkencëtarët kanë gjetur se pemët janë në nevojë për djegien, Kur flaka ngrihet pemët do të jetojnë, por Të gjitha bimët dhe pemët e tjera do ta djegë, duke e bërë pemë i vetmi për të mbijetuar, kur njerëzit gjenden pemët REDWOOD Ata mbahen zjarrin nga pemët dhe së shpejti ata did'nt ra dhe kështu që tani e tutje njerëzit që punojnë në Parku Kombëtar i vënë zjarrin në pemë në mënyrë që ata do të ndjehen më mirë.

Vlerësoni pemëve REDWOOD


Projektet Related shkollore
Në vijim është puna shkollë që ka të bëjë me Dua Trees ose në ndonjë mënyrë i lidhur me Dua Trees.

Koment pemëve REDWOOD

« | »