.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Filament

Lënda: Biologji , Bimët

Ishte një ditë e zakonshme, kam bërë absolutisht asgjë. Unë kam qenë vetëm në vendin tim si çdo tjetër, pak i imët, por ok. Ne ishim në një pemë të madhe bredh që ishte në një pyll të madh. Ishte një ditë e zakonshme si thashë, ne kemi menduar ...

Ne të gjithë e dëgjuar një gjallë, ai erdhi afër dhe më afër. Ajo u pëshpëriti se ne do të jetë prerë dhe letër higjienike. Pastaj ai filloi të shkundur dhe ne ra në tokë. Ne ngrita dhe shkova me makinë ashtuquajturit krahu, të gjitha degët e pemëve "u ndanë. Me një shumë e shkrimet e tjera të pemëve u sollën në një kamion për në industrinë tul. Atje, ne kemi qenë të trajtuar me shumë energji dhe kimikateve dhe ne ishim letër, një roll madh. Me një kamion, ne u sollën (roll) në një fabrikë letre, ku shkuam nëpër makinat që vënë një shumë e teksteve dhe imazhe mbi ne. Ne ishim të prerë në copa të vogla dhe u bë një gazetë, Aftonbladet. Revista isha në dhe shumë më tepër u ngarkuar përsëri në kamion, i mitur, dhe ikën. Kamioni u ndal para një kiosk, Zyra për shtyp, gazeta isha në pesëmbëdhjetë dhe gazeta të tjera të dhëna për një grua. Ajo na vënë në një raft. Një njeri kishte kafe në dorë, ai ngriti gazetën (të cilën unë kam qenë) dhe shkoi në turp për të paguar. Ai u ul në një stol dhe të lexoni në e katërt, atëherë ai hodhi gazetën në një kuti të gjelbër në të cilën është shkruar me shkronja të bardha, të riciklojnë Metro tuaj këtu. Një nga kamion plehrash erdhi dhe mori të gjitha dokumentet që ndodheshin në sirtar. Ne u dërguan në një fabrikë återvinnigs, isha shumë më e shkurtër për tani, ne u hodhën në një lëng, me një shumë të kimikateve. Tani zhdukur, të gjithë tekstin dhe imazhin. Ne përzier me tul virgjër në mënyrë që ne do të mbajë. Në fund, ne u bë gazeta e ri. Pas këtij procesi ishte kryer 5-6 herë, ne ishim më në fund letër higjienike. Pasi kishim qenë hera e fundit që ne të shpërbëhet në tualet.

based on 28 ratings Pemë fibra, 2.9 nga 5 në bazë të 28 ratings
Fiber Shkalla Tree


Projektet Related shkollore
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë Tree Fiber apo në asnjë mënyrë në lidhje me Fiber Tree.
  • Asnjë mesazh i lidhur

Koment filament

« | »