Outliers janë me krimin e organizuar

Tema: Shoqëria
|

Njerëz të pastrehë në Bristol do të mbijetojë duke zënë shtëpitë e braktisura. Pastrehë që zënë e quajne veten anarkist thonë se një källa.Utstötta sigurt, stoners & kriminelët. Nuk janë të gjitha llojet e njerëzve të vijnë së bashku dhe do të kryejë profesion. Ne mund të shohim një kthesë të fortë në komunitetet ku fuqia më e ulët do të marrë përsipër dhe të ndërtojë lidhje mes tyre, në mënyrë që të bëhet gjithnjë e më të fortë.

Një burim i sigurt i përshkruan një ditë të zakonshme në jetën e një okupator të. "Kjo fillon si zakonisht, sepse unë jam aq i ri, kështu që bëni kujdes të moshuarit për mua. Unë jam vetëm 14 dhe kjo e gjitha nga mosha e mia në 30 vjeç që zgjohet në mëngjes për të shkuar jashtë dhe luten për të holla për të merrni këshilla për ushqim ".
Ndoshta kështu, këto squatters janë jo më shumë se njerëz të zakonshëm që janë bërë dele e zezë në shoqëri. Por ka më shumë negativ se pozitiv për ta.

Larsson hallë që jetojnë pranë një pushtuar kohët e fundit-shtëpi të re ishte një pamje e frikshme kur një mes me gurë-njeri të moshës doli e saj grannhus që ka qëndruar i zbrazët për disa muaj. "Unë kam një goditje të butë, tha znj Larsson, njeri dukej si një njohje të ish-të mi, të cilët ka ekonomi i matur dhe unë nuk mund të ndalet vërejtur njëjti njeri me gurë të rinj pranë tij. Znj Larsson quajtur policisë dhe kur policia hyri në shtëpinë e tyre për të pushtuar deklaruar squatters që ishin në shtëpi për të përkohshme që sillen me edukatë dhe qetësi. Një ndryshim i rëndësishëm moshë ekzistuar midis anëtarëve.

Ne i konsiderojmë këto të ashtu-quajtur anarkistët si një kult në zhvillim, tha komisioneri i policisë Ericsson.
Që në të drejtën tonë të thotë se nuk është e paligjshme për të pushtuesve për të marrë mbrojtje në një shtëpi të pabanuara, ne nuk mund të parashikojnë pushtuesit. Znj Larsson ka deklaruar në polici se një burrë i vjetër thotë kishin qenë rrëmbyer dhe i droguar dhe grabitur nga pushtuesit. Por kjo nuk ishte. Njeri ishte në Samaritani i mirë që u përpoqën për të ndihmuar squatters me ushqim dhe të holla. Komisioneri i Policisë Ericsson ka dërguar një apologji personale të pushtuesit.

Mbi 500 shtëpi. ¨

Disa muaj më parë, nuk janë të organizuar squatters fuqi, dhe për këtë arsye kishte vetëm disa shtëpi, ku ata mund të kalojnë kohën e tyre. Por tani ata janë bërë të bashkuar dhe në vetëm një muaj disa, ata kanë zënë 500 shtëpi dhe ndërtesa. Njerëzit janë të shqetësuar se pastrehë, anarkistët do të rebelëve dhe të përpiqet të bëjë një revolucion për të përmbysur borgjezi.

Legjislacioni i ri.

Në një javë pak, Kryeministër i bazës Angli rregullat e reja nuk lejojnë squatters për të vendosur në shtëpi të braktisur. Kryeministri flet si ky, "Është në interesin e tyre më të mirë. Ata nuk mund të jetojnë në shtëpi të lodhur se jeta e keqe. ". Kur shtyp korrespondent Fredrik Gustafsson ishte çështja se si të qeverisë duhet të trajtojë çështjen se si u squatters rehabilitimin dhe kthimin në jetën normale theu durimin kryeministrit. Ai hodhi një gotë me ujë drejtë në kokën e gazetarit.

Unë jam i tronditur, çfarë është çështje me disa njerëz?

Gazetar, policia ka njoftuar Kryeministrin dje, por ishin shpenzimet e policisë, kur ai ishte 10.000 £ pasur. Arriti në 12:23 pm, një forcë të plotë detyra e punëtorëve të ndërtimit në Bristol të shemb çdo shtëpi të braktisur.
Rezultati ishte kaos total. Mijëra squatters derdhur rreth mesditë në sheshin kryesor. "Unë nuk kishte asnjë ide se kishte kaq shumë," tha shitësit Zamara një femër qen në shesh.

Squatters protestë.

Squatters protestuar duke vendosur vetë poshtë në rrugë dhe i ndalon kontribues.
Një numër i punëtorëve të zyrës iu desh të anulojë ditën e tij dhe të humbasin të paguajë një ditë për shkak se turma protestuesve.

VN: F [1.8.1_1037]
Rating: 0.0 / 5 (0 vota)
|
Outliers Rate janë me krimin e organizuar

Shkollë-punë lidhur me:
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me Sleepers përafërt janë në krim të organizuar ose të cilët janë të lidhur disi me Sleepers përafërt janë të krimit të organizuar.

Koment outliers janë me krimin e organizuar

hallë |


Çorape

Veshje për fëmijë

Shkollë punon me një vlerësim maksimal

Më të lexuar skolarbeten