. Tani

Punën e shkollës dhe ese të shkollës së mesme
Kërko për projektet shkollore

Walter Scott: Ivanhoe

Titulli: anglisht , Reviews

Unë e kam lexuar Ivanhoe libër, i cili është shkruar nga Walter Scott. Ai jetoi 1770-1832, ai punoi shumë tërë jetën e tij, kjo është arsyeja pse ai vdiq aq i ri.
Romani është duke u zhvilluar diku vonë në shekullin e 12. Kjo është për një crusader OBSH është kthyer përsëri në Angli nga një kryqëzatë. Ai është në dashuri me një grua, disa kalorës keqe rrëmbimin Gruaja dhe ai duhet të shpëtuar atë. Të ardhur keq është ai i lënduar Gjatë shpëtimin e gruas, emri i të cilit Rowena. Por miqtë e tij të ndihmojë qiellit, dhe kështu bëri Mbreti Richard i Lionheart. Rrëmbyer në Sametime, siç ishte edhe Rowena, Isaku Judeut dhe Rebeka vajza e tij.
Personazhet kryesore në romanin janë Ivanhoe dhe Front-de-Boeff. Ju mund të themi se ata përfaqësojnë mirën dhe të keqen. Ivanhoe është fisnik dhe lufton për gra e tij. Front-de-Boeff është ai që rrëmbimin e Rowena. Në fillim të romanit, Ivanhoe quhet "kalorës vegjëli," dhe nuk e di, Se ai Ivanhoe tij, deri rreth 150 faqe më vonë. Dhe Mbreti Richard nuk është quajtur me emrin deri në fund të romanit, e ka vetëm e njohin atë si: kalorës Zi.
Vendosjen e romanit është përshkruar shumë mirë, romani është i përgjithshëm përshkrim shumë. Çdo person, çdo vend duhet të përshkruhen. Por, kjo është pak vështirë për të kuptuar të gjitha përshkrimet e tij, si gjuhë në libër ishte shumë e vështirë. Nuk është një vend në roman, Kur Scott përshkruajnë një arenë, në vende të tjera një turne ndodh, është rreth tri faqe, vetëm e përshkruar vendosjen. Titullin, edhe ajo është mjaft e qartë, unë nuk mund të dalë me një më të mirë. Është e shkurtër dhe me shpejtësi të marrë diçka të bëjë me romanin.
Unë do të rekomandojë këtë libër për dikë që është e mirë në anglisht, sepse nuk ishte një gjuhë e lehtë. Shumë herë kam luftuar kur i lexojnë atë. Dhe unë kam për të përdorur fjalor shumë herë, për të ardhur keq nuk e kam pasur rastin të mësojnë të gjitha fjalët, ndonëse kam mësuar shumë. Por, kjo është një roman shumë të mirë, që nuk kanë shumë të pjesëve të mërzitshëm. Ishte mjaft emocionuese nga fillimi deri në fund. Dhe unë i pëlqente it.My skena më të paharrueshëm ishte Kur Front-de-Boeff kërcënuar Isaku. Ai tha se ai do qiellin rfj-së mbi zjarr të hapur. Ai përshkruajnë se si një nga robërit e tij do të mbajë zjarrin nën Isakut dhe të tjera do të derdh vaj mbi qiell, dhe qiell rosto. Nëse ai nuk paguajnë një argjendi mijë. Por Isaku enders lëvizje, kështu që nuk ka marrë për të parë atë të pjekur.

Vlerësoni Walter Scott: Ivanhoe


Projektet e ngjashme shkollore
Në vijim janë punën e shkollës që ka të bëjë me Walter Scott: Ivanhoe ose në ndonjë mënyrë në lidhje me Walter Scott: Ivanhoe.

Comment on Walter Scott: Ivanhoe

« | »