. Сада

Школски радови и есеји из средње школе
Тражи сцхоолворк

Школски радови на француском: Биографии

Жан Жак Русо

Русо дес аннонце ла премиере паге дес «Исповести» сина ОБЈЕЦТИФ: ил соухаите де доннер де луи-меме л'имаге-ла плус екацте куи соит, види репресентер тел ку'ил ест санс трицхер, Санс ментир, санс риен де са персонне диссимулер ОУ де са вие. Син намера д'етре искрен ест евиденте. Цетте синцерите ест-елле ун гаге де верите? Схов школски »

ГД Стар Ратинг
учитавање ...

Селин Дион

Име: Селин Дион Дата рождениа: 30 Март 1968

Фамилле: Маман, папа, Треизе Фрирес
ет ле Соерс, супруг Рене Ангелилс ет ун прдеж Погледај сцхоолворк »

ГД Стар Ратинг
учитавање ...

-