.ну

Сцхоолворк и есеји из средње школе
Тражи сцхоолворк

Рајна - Пфлаз

Тема: Немачки

Рајна-Палатинат лиегт им Вестен вон Деутсцхланд.
Рајна-Палатинат шешир Виер нацхбарбундесландер вие хеиβен Нортх Рхине-Вестпхалиа, Хессе, Баден-Вурттемберг, унд Саарланд.
Рхеинланд-Пфалз ист геген Грензе Белгија, Луксембург и Француска.
Рајна-Палатинат гибт ес виеле Хугел.
Ауф Хугел Гибт ес сехр виеле Веинберге.
Диесес вирд алс Бундесланд "Веинкеллер Деутсцхландс" безеицхнет, Да Реин унд Мосел 70% (Прозент) дес Деутсцхен Веинс геернтет верден.
Ауф дем Ландесваппен сиехт ман еин Рад, еин Креуз унд еин Лове.
Рајна-Палатинат мржња Фунф гроβе Улице и тргови сие хеиβен Ахр, Мосел, Рејн, Нахе унд Глан.
Дие хаупстадт хеиβт Маинз, унд андере гроβе Статте синд Кобленз, Триер, Бинген, Вормс, Лудвигсхафен, Кајзерслаутерн, Спеиер унд Пирмасенс.
Им Деутсцхланд гибт ес 16 Бундесландер.
Дие хаупстадт хеиβе Берлин.
Деутсцхланд шешир 82-милиона Еинвохнер.
Им Суддеутсцхланд лиегт Зугспитзе, дие хоцхсте Моунтаинс ин Деутсцхланд.
Дие нацхбарландер зу Деутсцхланд ист Холандија, Белгија, Луксембург, Француска, Швајцарска, Аустрија, Тсцхецхиен, Пољска, Сцхведен унд Данска.

based on 2 ratings Рајна - Пфлаз, 3.3 од 5 на основу 2 оцене
Стопа Рајна - Пфлаз


Релатед сцхоолворк
Следе школски пројекти који се баве Рхинеланд - Пфлаз или на било који начин у вези са Рхеинланд - Пфлаз.

Цоммент Рхинеланд - Пфлаз

« | »